lees reacties op het personeelsuitje

Commentaren: 21
 • #21

  Verhoeven (dinsdag, 09 januari 2018 13:18)

  Beste Ivo,

  prachtige middag gehad met verbazingwekkend goed resultaat! Hoe tover je 50 houten klazen om in een samba band ? !

  dank voor jouw enthousiasme.

 • #20

  UWV Noord-Oost Brabant (woensdag, 20 december 2017 13:19)

  Beste Ivo,

  Wat je aan de telefoon beloofd hebt heb je waar gemaakt! Wat een ontzettende energieboost op de maandagochtend! We hebben een superleuke workshop gehad. Jouw begeleiding was hierin ongekend! Kortom; zeker voor herhaling vatbaar! En zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt! en wellicht tot een volgende keer!

  Vriendelijke groet,

  Nathalie Deenen

 • #19

  TC Mierlo (maandag, 18 december 2017 16:28)

  Afgelopen vrijdag hebben wij met ca 60-70 personen een super leuke workshop gehad onder de bezielende leiding van Ivo.

  Het bleek dat we binnen anderhalf uur zelfs enkele uitstapjes uit het eerst aangeleerde ritme konden maken! Ik heb al vele leuke reacties gehad van andere leden die dit in een andere setting ook willen gaan organiseren!

  Ivo, hartstikke bedankt!

 • #18

  Kindertelefoon (maandag, 18 december 2017 16:27)

  Wat een leuke workshop en ervaring! Tijdens onze kerstborrel hebben wij Brapewo uitgenodigd om een workshop percussie spelen te geven net zoals een echt Braziliaanse band. Ivo verteld op een enthousiaste manier een stukje achtergrond van de instrumenten en daarna hoe we te werk gaan, erg duidelijk voor iedereen. Het was een leuke energieke workshop, een leuke ervaring met veel geluid:D

 • #17

  Bibliotheek Eindhoven (maandag, 18 december 2017 16:26)

  Tijdens onze jaarlijkse personeelsavond met personeel en vrijwilligers van de bibliotheek Eindhoven hebben we een hele leuke en gezellige avond gehad. Geweldig dat je in een uur tijd met z'n allen zo'n leuk geluid kan produceren. Het was een energieke workshop! We hebben er met z'n allen van genoten. Bedankt Ivo voor je enthousiasme

 • #16

  Gemeente Eindhoven (maandag, 30 oktober 2017 23:02)

  Hoi Ivo,

  Ook al ben je niet zo muzikaal en is je ritme gevoel onder ontwikkeld, Ivo weet er toch een succes volle groep van te maken. Tenminste dat gevoel krijg je wel!!!! Iedereen wordt "gegrepen" door zijn enthousiasme en slaat er fanatiek op los!! Succes verzekerd.

 • #15

  Marina (donderdag, 05 oktober 2017 18:53)

  Hallo Ivo,

  Hierbij willen wij je enorm bedanken voor de zeer geslaagde Braziliaanse percussie workshop die je ons afgelopen vrijdag hebt gegeven. Het is een lekker losse, leuke en muzikale workshop met veel humor. Alle collega's vonden het erg leuk en we hebben enorm gelachen! Nogmaals hartelijk dank namens iedereen van Menken van den Assem.

  Marina Lips

 • #14

  Peter (donderdag, 05 oktober 2017 18:52)

  Beste Ivo,

  Onze stichtingsdag stond in het teken van "Passie, Uitdaging en Samenwerking". Zowel in de Samba dansworkshop als in de Braziliaanse percussie workshop werd dit buitengewoon goed door jullie vertaald. Absoluut hoogtepunt waren de laatste 15 minuten, waarbij beide workshops bij elkaar kwamen. Fantastisch om een groep van zo'n 100 mensen te zien samenwerken met buitengewoon veel passie en plezier! Complimenten en dank daarvoor.

  Ga zo door. TOP!

  Peter

 • #13

  Juridische Hoogeschool (donderdag, 05 oktober 2017 18:52)

  Een toffe workshop gehad met de samba en Braziliaanse percussie. Dat samenbrengen en genieten van jullie en van de 90 medewerkers van de Juridische Hogeschool was geweldig. Wat een enthousiasme en energie!

 • #12

  Margo (donderdag, 05 oktober 2017 18:50)

  Hallo Ivo,

  Hierbij wil ik je namens ons team,college onderwijs en kinderopvang van ROC TERaa bedanken voor de zeer geslaagde Braziliaanse percussie workshop van afgelopen donderdag 27 juni. Wat een passie,enthousiasme en energie. Zo snel met ons team een mooi muziekstuk maken,TOPPIE!

  Heel erg bedankt.

  Margo Huijbers en Laila Hendriks

 • #11

  Karel Schoten (donderdag, 05 oktober 2017 18:49)

  Beste Ivo,

  Erg bedankt voor de leuke drumsessie die je bij ons hebt gegeven als start van ons nieuwe jaar!
  Als we de rest van het jaar ook zo kunnen knallen dan wordt dit een fantastisch jaar.

 • #10

  Arnold verhoeven (donderdag, 05 oktober 2017 18:49)

  Beste Ivo,

  We hebben genoten van je workshop. Helemaal geweldig hoe jij de groep betrokken houd bij het gebeuren.

  En natuurlijk verbazend dat het je is gelukt om mete onze groep een echt volledig nummer te drummen.

  Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer.

 • #9

  Suzan (donderdag, 05 oktober 2017 18:47)

  Niemand wist wat we gingen doen, het was echt een verrassing.
  Wat huiverige gezichten vooraf natuurlijk maar iedereen vond het steeds leuker en deed steeds fanatieker mee. Dat lag vooral aan jouw enthousiaste leiding. Knap hoor, met zo'n grote groep van ruim 90 mensen! Petje af! Je hield ze goed bij de les, maar niet te strikt, je had een interessant verhaal erbij wat serieus was maar ook met de nodige humor en aan het einde van de workshop kregen we er een mooie basis melodie uit, inclusief een break 1 en een break 2. Allemaal een sticker verdiend, hahaha! Ik vond het heel goed klinken en de sfeer was super.

  Ook je percussieoptreden later op de avond samen met de DJ vond ik erg goed. De percussie voegde ook echt wat toe aan de nummers die jullie hiervoor hadden uitgekozen. Zeker een aanrader!

  Bedankt en als ik weer een leuk evenement heb bel ik je.

  Groeten Suzan namens Makita

 • #8

  Flam en CO (donderdag, 05 oktober 2017 18:47)

  Aangekondigd als verrassing voor een groep van 105 mensen die deelnamen aan een feestweekend voor het 30-jarig bestaan van Flam&Co en of het een VERRASSING was.
  Ongelooflijk dat we uiteindelijk met 90 mensen samen een ritme hebben kunnen spelen, er werd veel gelachen en het gevoel van SAMEN spelen was super.
  Ikzelf droom hier al jaren van en het was niet te vatten in woorden.


  BEDANKT IVO NAMENS MIJZELF EN DE HELE GROEP VAN FLAM EN CO.

 • #7

  Cecille (donderdag, 05 oktober 2017 18:46)

  Beste Ivo,
  Iedereen van Brocacef Logistiek heeft enorm genoten van je workshop Braziliaanse percussie. Je bent een inspirerende samba meester en weet op het goede moment de goede grap te maken.
  Zeker een aanrader voor andere bedrijven!

 • #6

  Sandra (woensdag, 13 september 2017 01:36)

  Ivo. je deed het fantastisch! We hebben enorm genoten en tranen met tuiten gelachen! Bedankt!

 • #5

  Lilian (woensdag, 13 september 2017 01:35)

  Beste Ivo,

  We hebben een heel fijne workshop gehad. Je was een goede docent, met humor en vlotheid. En blijkbaar zijn wij met z'n tienen (toch een relatief kleine groep voor Braziliaanse percussie-begrippen) erin geslaagd om toch best veel te bereiken. We hebben er op het terras nog veel over doorgepraat en doorgenoten.

  Heel erg bedankt! Tot ziens.

  Groeten Lilian van SintLucas

 • #4

  Sander (maandag, 14 augustus 2017 11:31)

  Wederom een topworkshop. Mijn collega's van het Parktheater hebben zich verbaasd over hoe leuk ze het vonden, daar een enkeling sceptisch was over het idee. Het toppunt van de dag, werd het genoemd. Thanks Ivo.

 • #3

  Jan Staal (maandag, 14 augustus 2017 11:31)

  Een heerlijke workshop! Aan je humor en enthousiasme, gecombineerd met kundig leiderschap, kan menig docent echt een puntje zuigen. Een aanrader voor iedereen - met of zonder ritmegevoel! Dank Ivo.

 • #2

  Mechteld Noorlander (maandag, 14 augustus 2017 11:30)

  Ha die Ivo,

  Voor de 2e keer mocht ik een workshop bij je volgen, wat ben je toch een topper. Dit keer had ik je geboekt voor een personeelsdag. Wat krijg jij iedereen er goed bij, zelfs de mensen die vooraf aan het mopperen waren deden goed mee en vonden het uiteindelijk ook een super leuke workshop! Wie weet tot een volgende keer weer! Groetjes mechteld

 • #1

  Menno van Goch (maandag, 14 augustus 2017)

  Zondag 9 juli hadden wij een fantastische gezellige middag met onze familie en vrienden. Als klap op de vuurpijl nog een buitenoptocht waar we zelfs applaus mochten ontvangen. Ivo doet het geweldig en dit is een absolute aanrader, dit zal ook een succes zijn voor bedrijfsuitjes.