Brapewo; al 15 jaar een begrip

Onze missie: Altijd uniek zijn.

15 jaar ervaring!

9847 deelnemers in 2017

246 Workshops in 2017!

Op elke locatie in Nederland

Trots op onze beoordeling!


+31(0) 610685340

+31(0) 402826868


Brapewo verzorgt al ruim 15 jaar enerverende Braziliaanse percussie workshops voor grote en kleine groepen. We zetten ons in om voor elke gelegenheid een workshop te verzorgen die een onuitwisbare indruk achterlaat. Onze vele vaste klanten, waaronder Philips, DAF, Thebe, VVV Eindhoven, diverse (zorg) instellingen en Politie en Defensie afdelingen, boeken bij Brapewo op regelmatige basis een percussie workshop of teambuilding workshop. Dit omdat onze klanten weten dat ze een ervaren workshopleider uitnodigen om hún klanten of personeel te trakteren op een onvergetelijke workshop.

 

Waar wij vooral trots op zijn, zijn onze unieke teambuilding programma's. Met deze programma's kunnen we een uiteenlopend aantal onderwerpen behandelen. Als enige organisatie in Nederland bieden wij door middel van de percussie workshop een échte teambuilding aan. De programma's die we gebruiken passen wij moeiteloos aan, om de onderwerpen die voor de organisatie belangrijk zijn extra aandacht te geven. Hiermee creëren we een echt eigen teambuilding op maat.

 

De workshopleider die de Braziliaanse percussie workshop of teambuilding workshop verzorgt heeft een didactische achtergrond en heeft door de vele workshops die hij verzorgt een eigen "no nonsens" aanpak ontwikkelt. Met veel humor zorgt hij er telkens voor dat iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt en daardoor op een ongedwongen manier kan deelnemen aan de workshop.

 

Brapewo is een professionele organisatie welke nauw samenwerkt met vele locaties door heel Nederland. Op deze manier kunnen wij, indien gewenst, voor elke gelegenheid een inspirerende locatie verzorgen. Eventueel uitgebreid met catering.

 

Wanneer je kiest voor Brapewo kies je voor ervaring, humor en een actieve invulling van het personeelsuitje.

 

Tot ziens, tot SAMBA!

 
Meer reviews vind je op onze Facebook pagina. Facebook.com/brapewonl