de braziliaanse percussie workshop!

Een muzikaal personeelsuitje op elke locatie in Nederland

15 jaar ervaring!

9847 deelnemers in 2017

246 Workshops in 2017!

Op elke locatie in Nederland

Trots op onze beoordeling!


+31(0) 610685340

+31(0) 402826868


De Braziliaanse percussie workshop van Brapewo duurt ongeveer 90 minuten. Uiteraard is langer of korter ook mogelijk. Tijdens de workshop leren de deelnemers een volledig Braziliaanse samba nummer drummen op de Braziliaanse trommels.

Wij zorgen voor een enerverende, humorvolle invulling van het personeelsuitje op elke locatie in Nederland en België voor groepen tot 120 deelnemers. 

Lees Meer...

 Bekijk onze reviews op Facebook 5/5 - 56 beoordelingen->


De Braziliaanse percussie workshop

 

De workshop begint met het leren spelen van een basis samba ritme, waarbij elke deelnemer op zijn of haar eigen instrument een samba leert spelen. Wanneer iedereen "de slag te pakken heeft", worden de diverse ritmes samengevoegd en ontstaat er al snel een swingende Braziliaanse samba. Door op elkaar af te stemmen en naar elkaar te luisteren, ontstaat er een uniek samenspel.

 

Als de deelnemers het basis ritme onder de knie hebben, wordt dit uitgebreid door middel van verschillende breaks en solo's die de deelnemers zelf spelen. Door deze aanpak blijft de workshop zich constant vernieuwen en ontstaat er een actieve en dynamische interactie tussen de deelnemers. De succesformule voor deze workshop is gebaseerd op een combinatie van humor, interactie en muzikaal samenspel. Tegen het einde van de Braziliaanse percussie workshop drumt de hele groep een volledige Braziliaanse samba waarvan ze versteld zullen staan.

 

Door de jarenlange ervaring van de workshopleider en zijn kwaliteiten als stand up comedian wordt de workshop op een unieke, spraakmakende en onderscheidende manier vorm gegeven.

 

De Braziliaanse percussie workshop van Brapewo is de enige échte Braziliaanse percussie workshop die in Nederland en België wordt aangeboden. Een bijzondere workshop, mede vanwege het feit dat alleen originele Braziliaanse instrumenten worden gebruikt.

 

Teambuilding:

Wanneer de workshop wordt ingezet als teambuilding, kun je gebruik maken van een aantal programma's die ontwikkeld zijn door Brapewo in samenwerking met bedrijven en (zorg)instellingen. De onderwerpen die jij met je collega's wilt behandelen, verwerken wij in het programma van jouw keuze, met als doel de teambuilding aan te laten sluiten bij de onderwerpen die voor jullie organisatie actueel zijn. Om de teambuilding workshop op deze wensen af te stemmen, hebben wij vooraf gedegen overleg met je.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of start een LIVE chat.

Wij staan je ook graag telefonisch te woord. Bel of App naar +31(0) 610685340Reacties op de Braziliaanse percussie workshop van Personeelsuitje Nederland


CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.