jouw personeelsuitje wordt verzorgd door

Ivo Jansen

+31(0) 610685340


Ivo Jansen verzorgt al vele jaren de Braziliaanse percussie workshop met veel plezier en bezieling voor een zeer divers publiek. Of het nu gaat om de raad van bestuur, de afdeling facturatie of een swingende groep secretaresses, Ivo zorgt er voor dat elke deelnemer zich snel op zijn of haar gemak voelt. Door zijn unieke aanpak weet Ivo als geen ander uit elke deelnemer het beste naar boven te halen en ze als groep te coachen naar een swingende Braziliaanse drumband.

Door zijn humoristische aanpak heeft iedereen het naar zijn zin tijdens de workshop en behalen we een verbazend resultaat. 


Wat maak ik nu mee als workshopleider tijdens een personeelsuitje?Ivo:

"Al jarenlang mag ik met veel plezier de Braziliaanse percussie workshop verzorgen voor een zeer divers publiek. Telkens is er de uitdaging om de groep op een ongedwongen manier tot een eenheid te vormen en te bereiken dat de deelnemers trots zijn op hun muzikale prestaties. Muziek is een taal waar ik veel energie haal. Deze energie probeer ik over te brengen op de deelnemers. Als er eenmaal een swingende samba is ontstaan en iedereen elkaar verbaasd aankijkt is mijn dag geslaagd"